Rólunk

Ön előtt tárul fel a szórakozás színes világa, ha mi végezzük céges rendezvenyein a szórakoztatást. Itt bárki talál magának megfelelő műsorszámot, kedvenc produkciót, kortól függetlenül!  Olyan Bűvész és illúzió műsort biztosítunk, ahol a családja és cége minden tagja non-stop szórakozhat ez idő alatt.

Célunk olyan szinvonalas szórakoztató szolgáltatás nyújtása amelyet Ön bizonyára nem felejt el, büszke lehet rá kollégái és üzleti partnerei elött.

 

25 éves külföldi vendégszereplések után magas színvonalú szórakoztatási szolgáltatást biztosítunk a Bűvészet és Illúzió és látvány műsorok műfajában.
Cégünk teljeskörü szolgáltatást nyújt bármilyen rendezvény esetén bármely időszakban, céges gyerekrendezvényen, céges születésnapon és egyébb céges rendezvényeken.  Több mint 3,5 tonna  felszereléssel  és több mint 4 órás  zenés repertoárral állunk a megrendelőink szolgálatába.

Igény esetén saját hang, fény, szinpadi és látványtechnikai felszerelésekkel.
Az ár és minőség  viszony színvonalas megtartásával és odafigyelő  szolgáltatással igyekszünk elérni megbízóink elégedettségét.

Kollégáink minden időben szívesen állnak az Ön rendelkezésére!

Bármilyen kérdés esetén kérjük, forduljon hozzánk.